Padelorg.cat utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació D'acord

Per què jugar al pàdel?

Una pala, algunes pilotes, roba adequada, una pista, un company i dos rivals. És tot el que necessites per iniciar-te al món del pàdel. No serà una aventura complicada: començar és fàcil i divertit i podràs comprovar ràpidament com es produeixen els avanços. Es tracta d'un esport que es gaudeix des de la primera presa de contacte. La diversió i les bones sensacions arriben aviat: és relativament fàcil copejar la bola, començar el piloteig i iniciar l'aventura. La gran pregunta és: per què començar?

No exigeix gran nivell físic: El pàdel és un esport obert a tot tipus de públics. Homes, dones, grans i petits. La pràctica d'aquesta disciplina no és massa exigent amb el cos al principi i és possible adaptar el joc al teu nivell de forma. La tècnica va arribant a poc a poc: al principi perdrem algunes boles, però a poc a poc anirem ajustant els nostres cops. A més, serveix perquè desenvolupem determinades habilitats que milloraran la nostra mobilitat. Amb la pràctica del pàdel, es desenvolupen les capacitats psicomotrius i de coordinació, a més d'altres com la velocitat, agilitat, flexibilitat, etc. Una bona idea? Posar-se en mans de professionals qualificats: així evitaràs tenir vicis i errors.

Exercita diversos grups de músculs: Des d'espatlles a bessons, passant per els isquios. El pàdel és una disciplina molt completa muscularment parlant. Mentre juguem, activem grans grups musculars gràcies a accions com copejar la pilota (reforcem pectorals, deltoides, bíceps, tríceps…) o desplaçar-nos per la pista (cuádriceps, abductors...).

Serveix per perdre pes: Com qualsevol altra activitat física, la pràctica del pàdel activa el sistema metabòlic i provoca pèrdua de pes i la crema de greix. Encara que no és un esport aeròbic 100%, el moviment continu i els esforços puntuals actuen com a aliats en la lluita contra la bàscula. Solament manca practicar-ho de manera contínua. Compta amb un gran avantatge: és amè i dinàmic.

Desenvolupa les teves capacitats mentals: Potencia la nostra capacitat de concentració, a més de servir per estimular la nostra velocitat mental. En tractar-se d'un esport ràpid, dinàmic, el pàdel et manté alerta: cal realitzar moltes accions en poc temps, romandre amb els ulls oberts davant el rival, etc.

Es tracta d'un esport social: Al contrari del que succeeix en un altre tipus de disciplines, basades en la pràctica individual, el pàdel fomenta les relacions socials (afavorides pel reduït espai). Es tracta d'un esport al que es juga en parella i en el qual la comunicació juga un paper fonamental. El pàdel és un esport col·laboratiu: solament amb un bon enteniment, amb la lluita comuna pel mateix objectiu, s'aconsegueix la victòria.

×
Per què jugar al pàdel?
Els avantatges d'un esport molt complet

ACTUALITAT

18 de setembre del 2018
Facebook Twitter
INICI LLIGA TARDOR!!

A Padelorg ja hem començat la lliga de tardor

   VEURE MÉS   
Les Piscines, 25794 Organyà (Lleida)
+34 638 177 638
info@padelorg.cat